A papírképekről

A papírképeket lézer levilágítású printerrel Fuji Crystal Archive alapanyagra készítjük. A fényképek színeinek megőrzésére a gyártó 60 év szavatosságot vállal, ezért biztosak lehetünk abban, hogy esküvői képeiteket még az unokáitok is élvezettel tudják majd nézegetni. Az albumokba többnyire 10x15 cm-es papírképeket teszünk, de természetesen itt is alkalmazkodni tudunk az egyedi elképzelésekhez.


Az albumokról

A kiválasztott képeket minden esetben albumba rendezve adjuk át az ifjú párnak. Ezek, a Henzo cég által gyártott fotóalbumok kiváló minőségükkel és elegáns megjelenésükkel garantálják, hogy a rólatok készült képeket az őket megillető formában kapjátok kézhez. A Henzo albumokon kívül egyedi, kézzel gyártott albumokat is ajánlani tudunk.


A DVD-ről

A DVD-n a csomagnak megfelelő hosszúságú elegánsan megszerkesztett diavetítés jellegű összeállítás található, amelyet zenei aláfestés tesz még élvezetesebbé. A lemez bármilyen általános DVD lejátszóval használható. A bemutatót önálló programként (EXE kiterjesztésben) is megtaláljátok a lemezen, amely lehetővé teszi, hogy számítógépes környezetben egyéb program használata nélkül is könnyedén lejátszátok. Amennyiben az általatok választott csomag tartalmazza a teljes digitális állományt, akkor azt is a DVD-n fogjátok megtalálni.