Kedves Ifjú pár!

Mindenek előtt köszönjük, hogy esküvői fotószolgáltatásunk után érdeklődtök. A megfelelő fényképész kiválasztása nagyon fontos feladat az esküvő napjának szervezése során. A hozzáértő fotográfus képzett és tapasztalt szakember, de ezen felül művész is, akinek látásmódja és stílusa megegyezik a Ti saját ízlésvilágotokkal és emellett kielégíti személyes kívánságaitokat is. Az esküvő mindenki életében az egyik legkülönlegesebb napnak számít, amely emlékeinek felidézésében nagyon fontos szerep jut az esküvői képeknek. Éppen ezért ha egy hivatásos fényképészt bíztok meg az esküvő fotózásával, fontos, hogy azt egy befektetésnek, ne pedig luxusnak, pénzkidobásnak tekintsétek. A megfelelő stúdió együtt dolgozik veletek és nem csak a legjobb csomagot ajánlja, de lehetőséget biztosít az egyéni elképzelések megvalósítására is.
Reméljük, hogy honlapunk kellő információt és segítséget nyújt számotokra, hiszen egy fontos döntés előtt álltok az esküvő szervezésével kapcsolatban. Kérünk Titeket, hogy bármilyen kérdéssel forduljatok hozzánk bizalommal, amelyeket akár egy személyes találkozón is megbeszélhetünk.
Biztosak vagyunk benne, hogy az albumokat ugyanolyan élvezettel nézegetitek majd, amekkora örömmel készítettük őket nektek.

Üdvözlettel, Orsi és Ottó